Dunaújváros és Környéke
Hétszínvirág Tehetséghálózat - Tehetségpont regisztráció PDF Nyomtatás E-mail

 

Baracs Község Önkormányzata által megvalósuló „Hétszínvirág Tehetséghálózat” című pályázati projekt 2013 januárjában vette kezdetét. A baracsi Négy Vándor Óvoda és annak két tagintézménye - Mosolykert Tagóvoda Kisapostag és a Patakparti Tagóvoda Előszállás – által megvalósuló projekt célja olyan tehetségsegítő kezdeményezések segítése és hálózatba kapcsolása, amelyek hozzájárulnak a tehetséges gyermekek eléréséhez, képességeik kibontakoztatásához.

 
A csatornaberuházás "első kapavágása" Mezőfalván PDF Nyomtatás E-mail

Csatornaberuházás első kapavágása Mezőfalván Dr. Dorkota Lajos kormánymegbízott, Márok Csaba polgármester, a kivitelezők együtt indították el Mezőfalván a négy község (Baracs, Kisapostag, Mezőfalva, Nagyvenyim) közös csatorna-beruházásának második (nagyobb) ütemét 2013. május 31-én. Nem sokkal előtte lakossági fórumot szervezett mind a négy településen az M8-Dunahíd Nonprofit Kft.

 
Hétszínvirág tehetséghálózat Baracson PDF Nyomtatás E-mail

A baracsi Négy Vándor Óvoda és tagintézményei: Mosolykert Tagóvoda Kisapostag, Patakparti Tagóvoda Előszállás által megvalósuló projekt célja tehetséggondozásban érintett óvópedagógusok szakirányú képzése.

 
Sínen Mezőfalva, Baracs, Kisapostag, Nagyvenyim csatornaberuházása PDF Nyomtatás E-mail

Ünnepi társulati ülés keretében írták alá nemrég Mezőfalván a projekt kiviteli szerződését. Azóta megtartották a munkaindító megbeszélést, megállapodtak számos részfeladat összehangolásáról Mezőfalva Nagyközség Önkormányzatának Tanácstermében.

 
Korona a mezőföldi közműfejlesztésekre – Kézjegyek Mezőfalván PDF Nyomtatás E-mail

 

A mezőföldi (másképp nevezve Dunaújváros-térségi) most folyó csatornaberuházása szinte megkoronázása annak a négy évtizedes erőfeszítésnek, amely kiemelte az elmaradottságból a múlt század első felében város-nélküli térség településeit a Duna jobb partján.

 

 
Mezőfalvi közművagyon-értékelés PDF Nyomtatás E-mail

Rövidesen a finiséhez érkezik Baracs, Kisapostag, Mezőfalva és Nagyvenyim csatorna-beruházásának második üteme. Mezőfalva vállalta a projekttel kapcsolatos teendők ellátását, míg az M8 DUNAHÍD Közhasznú Nonprofit Kft. látja el a PR teendőket. Új fordulat, hogy megállapodtak egy közművagyon-értékelő céggel, lezárult a kivitelezői közbeszerzés.

 
Hétszínvirág Tehetséghálózat PDF Nyomtatás E-mail

Az Új Széchenyi Terv, Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében a 2012. március 05-én meghirdetett „Országos tehetségsegítő hálózat létrehozása” – (Magyar Géniusz Integrált Tehetségsegítő Program) című pályázati kiírására benyújtott „Hétszínvirág Tehetséghálózat” című pályázatunkat, melyet óvodánk, a Négy Vándor Óvoda Baracs nevelőtestülete és az M8-DUNAHÍD Nonprofit Kft. készített és a fenntartó, Baracs Község Önkormányzata nyújthatott be támogatásra alkalmasnak minősítette.

 
Értékeink lencsevégen fotópályázat PDF Nyomtatás E-mail

A Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség az INTERREG SEE Programban megvalósuló Synergy of culture and tourism (SY_CULTour) program keretén belül fotópályázatot hirdet a Közép-dunántúli kulturális értékek felkutatása céljából.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3