Dunaújváros és Környéke
Sikeres Hétköznapi felzárkóztatás PDF Nyomtatás E-mail

A Hétköznapi Hősök Ifjúsági Egyesület 16 éve működteti ifjúsági klubját Dunaújvárosban, 2005 óta már egyesületi formában, 2006-tól pedig egy harcművészeti edzőtermet is fenntart (Heroes Gym). Az egyesület részt vett a Római városrész szociális város-rehabilitációjában Hétköznapi felzárkóztatás című projektjével úgy, hogy három területen szervett programokat. A programok célcsoportja a Római városrészben élő vagy tanuló fiatalok voltak.

Baracs: egy tehetségeket kiemelő fénypont Fejér megyében PDF Nyomtatás E-mail

Befejeződött, de értelemszerűen folytatódik és terjed – szinte mint egy fertőzés – az a tehetséges gyermekekre figyelő, őket segítő/mentoráló óvodapedagógiai munka, amit Baracs község Négy Vándor Óvodája és annak fáradhatatlan vezetője, Makó Józsefné kezdett el több mint két éve a Géniusz programhoz kapcsolódva, megragadva a kínálkozó pályázati lehetőséget, azt elkészítve, benyújtva; jó segítők (M8 Dunahíd Nonprofit Kft.) közreműködésével a „Hétszínvirág Tehetséghálózat” címen kidolgozott pályamunkát.

Hétszínvirág Tehetséghálózat: a megvalósult projekt PDF Nyomtatás E-mail

Az Új Széchenyi Terv, Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett „Országos tehetségsegítő hálózat létrehozása” című pályázati kiírására benyújtott „Hétszínvirág Tehetséghálózat” című TÁMOP-3.4.4/B-11/2-2012-0015 azonosító számú projektünk a pályázatban vállaltak szerint megvalósítottuk.

"Hétszínvirág Tehetséghálózat" - II. Tehetségnap PDF Nyomtatás E-mail

Április 30.-án kerül sor a "Hétszínvirág Tehetséghálózat" zárórendezvényére

Hétszínvirág tehetséghálózat finisben... PDF Nyomtatás E-mail

Az Új Széchenyi Terv, Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett „Országos tehetségsegítő hálózat létrehozása” című pályázati kiírására benyújtott „Hétszínvirág Tehetséghálózat” című TÁMOP-3.4.4/B-11/2-2012-0015 azonosító számú pályázatunk a befejező szakaszba ért.

Fórum Nagyvenyimen igen sok résztvevővel PDF Nyomtatás E-mail

Rész-üzembehelyezés lesz már 2014. tavaszán, soron kívüli segítséget ígértek, ha nyeles a telek, az új szolgáltató többet ígér, mint amit teljesített a régi. Mindez téma volt Nagyvenyim igen sok résztvevővel megtartott (az M8Dunahíd Nonprofit Kft. által szervezett) lakossági fórumán, ahol a folyamatban levő csatorna-beruházás volt a téma.

Hétszínvirág Tehetséghálózat eredményei PDF Nyomtatás E-mail

Az Új Széchenyi Terv, Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett „Országos tehetségsegítő hálózat létrehozása” című pályázati kiírására benyújtott „Hétszínvirág Tehetséghálózat” című TÁMOP-3.4.4/B-11/2-2012-0015 azonosító számú pályázat, amelyet a Négy Vándor Óvoda Baracs nevelőtestülete és az M8-DUNAHÍD Nonprofit Kft. készített, és a fenntartó, Baracs Község Önkormányzata nyújtott be, 9 730 835 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert.

Hétszínvirág Tehetséghálózat - I. Tehetségnap PDF Nyomtatás E-mail

A „Hétszínvirág Tehetséghálózat” projekt keretében Óvodai Tehetségnapot szerveztünk a Baracsi Négy Vándor Óvodában 2013. november 29. péntek, 9:00 óra – 15 óra között.

<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3