Egyesület
A V0 vasútvonal a „HÍD” Egyesület közgyűlésén (2012 05 29) PDF Nyomtatás E-mail

Többen kérték, tegyük hozzáférhetővé a „HÍD” Egyesület közgyűlésén a Budapestet elkerülő tervezett V0 vasútvonalról elhangzott előadásokat. A kérésnek a szakértői előadások és kiegészítés kissé rövidített közzétételével igyekszünk eleget tenni.

 
Egyesületi látogatás Etyekre a Filmparkba PDF Nyomtatás E-mail

A „HÍD” Dunaújváros és Környéke Egyesület Idegenforgalmi Klubja 2012. június 15-én látogatást szervez az Etyeki Korda Filmparkba, valamint a Mérei pincébe, borkóstolóra.

 

 
Közgyűlés: 2012. 05. 29. PDF Nyomtatás E-mail

„HÍD” Dunaújváros és Környéke Egyesület évzáró, évindító közgyűlését 2012. május 29.-én 1530 órai kezdettel tartja a Dunaferr Klub Hotel dísztermében, /Dunaújváros, Építők útja 2./, amelyre tisztelettel meghívjuk minden tagunkat.

 
Két előadás a V0-ról a „HÍD” Egyesület közgyűlésén PDF Nyomtatás E-mail

 

 

A „HÍD” Egyesület elnöksége és választmánya együttes ülést tartott 2012-05-06-án, amelynek témája az esedékes évzáró, évindító egyesületi közgyűlés megszervezése volt. A közgyűlés megcélzott (a folyamatban levő egyeztetések miatt még nem végleges) dátuma május 29. Az egyesületi közgyűlésen – kitekintésként – két előadás szól a tervezett V0 vasútfejlesztésről, ami Dunaújváros térsége számára is fontos lehet.

 
HANKOOK gyárlátogatás PDF Nyomtatás E-mail

 

2012. április 5-én (csütörtök) 1000 órai kezdettel, tisztelettel meghívjuk Önt a „HÍD” Dunaújváros és Környéke Egyesület Üzletemberek Klub és Humán Szakemberek Klub közös szervezésű gyárlátogatására.

 

 

 
Idegenforgalom, megemlékezés, tervezgetés és reptér PDF Nyomtatás E-mail

 

A „HÍD” Egyesület Idegenforgalmi Klubja megemlékezésre hívta Barányi Albert sírjához az egyesületi tagokat, Barányi Albert tisztelőit az idegenforgalmi klub néhai vezetője halálának évfordulóján.
Barányi Albert szenvedélyesen hitt abban, hogy Dunaújvárosnak méltó helyet kell elfoglalnia az idegenforgalom kínálatában.

 
II. Jegyzői fórum 2011. december PDF Nyomtatás E-mail

 

Jegyzői fórum 2011 decemberében

 

A „HÍD” Dunaújváros és Környéke Egyesület Önkormányzati Klubja immár másodízben szervezte meg – hagyományteremtő céllal – a kistérség jegyzőinek fórumát.

 
II. Jegyzői Fórum PDF Nyomtatás E-mail

A „HÍD” Dunaújváros és Környéke Egyesület 2011. december 9.-én 10.00 órai kezdettel, a Fészek Tanétterem különtermében (Dunaújváros, Építők útja 3.) tartja a Dunaújvárosi Kistérség II. Jegyzői Fórumát.

 
Újabb híd, ezúttal vasúti PDF Nyomtatás E-mail

 

 

 

A „HÍD” Egyesület idei évzáró összejövetelét tartotta 2011. december 2-án. A további egyesületi programhoz workshop, valamint nyílt szavazással (ezt kérte e cégbíróság) a tisztségviselők megerősítése volt a fő téma.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3