A maga nemében egyedülálló PDF Nyomtatás E-mail

A jórészt országosan elismert, fontos beosztásokban levő szakemberekből álló, 17 tagú zsűri értékítélete szerint kiváló, a maga nemében egyedülálló, feltáró anyagot állított össze “Helyzetvizsgálat” címen a HÍD Dunaújváros és Környéke Egyesület Humán Klubja a “Kistérségi Rehabilitációs Rendszer” megalapozása érdekében.

 
Megbecsülni a megmaradt képességet PDF Nyomtatás E-mail

A megváltozott munkaképességű, emiatt perifériára szorult, vagy oda sodródó emberek felkarolását elősegítendő készíttet egy megvalósíthatósági tanulmányt a HÍD Dunaújváros és Környéke Egyesület - adtuk hírül -, azt is említve, hogy a négytagú alkotó közösség sajtóbeszélgetés keretében ismerteti eddigi feltáró munkájának eredményeit és a további munka főbb mozzanatait.

 
A fogyatékkal előkért a "HÍD" Egyesület PDF Nyomtatás E-mail

A fogyatékos emberek foglalkoztatási kilátásai igen kedvezőtlenek Magyarországon. A legfontosabb teendő: munkahelyek teremtése a fogyatékos emberek számára, elsősorban a versenyszférában és a támogatott foglalkozás területén - olvasható többek között a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet hazánkról szóló országjelentésében.

 
Ne legyen akadáj a kerekes szék PDF Nyomtatás E-mail

"Dunaújvárosban nem történik semmi."- Hangoztatják néhányan, lebecsülve ezzel nem csak a várost, hanem a falai között folyó értékes munkát is. Két ilyen értékes munka folyamatába és eredményeibe nyerhettek bepillantást mindazok, akik kíváncsiak voltak a "HÍD" Dunaújváros és Környéke Egyesület Humán Klubjának a helyi kamara konferenciatermében 2004. december 9-én megtartott tanácskozására.

 
Kutatóintézeti információs-rendszer bemutató PDF Nyomtatás E-mail

A HÍD Dunaújváros és Környéke Egyesület által életre hívott Értelmiségi Klub tagjai és az érdeklődők ma ismerkednek a Dunaferr Kutatóintézet tevékenységével és tudományos munkásságával.

 
Értelmiségi klub 2000. évi beszámolója PDF Nyomtatás E-mail

Beszámoló a “HÍD” Dunaújváros és Környéke Egyesület Értelmiségi Klubjának 2000. évi munkájáról és 2001. évi terve.

 
Tükör Dunaújvárosról: 2003.05.15. PDF Nyomtatás E-mail

A HID Dunaújváros és Környéke Egyesület Értelmiségi Klubja figyelemre méltó előadás-sorozatnak adott helyet legutóbbi ülésén. A Dunaújvárosi Főiskola Térségfejlesztési Kutatócsoportja (amelynek életre hívásában ugyancsak szerepet vállalt a "HÍD" Egyesület) hét témát dolgozott fel, javítandó Dunaújváros és kistérsége önismeretén.

 
Meghívó: Térségfejlesztési kutatócsoport 2006 PDF Nyomtatás E-mail

Az Egyesület keretén belül működő Értelmiségi Klub szeretettel vár minden érdeklődőt immár hagyományosnak nevezhető programjára, melynek keretében a Dunaújvárosi Főiskola Térségfejlesztési Kutatócsoportja ad számot, Dunaújvárost, a kistérséget érintő különféle területeket felölelő kutatásainak összefoglaló eredményeiről, következtetéseiről.

 
Főiskola az ország közepén PDF Nyomtatás E-mail

Alig több mint egy hónapja áll a hallgatók és a város rendelkezésére az új, csupa üveg fõiskolai campus és az elõtte levõ gyönyörû tér. De mit is jelent városunk és felsõoktatási intézménye számára ez a még korántsem befejezett fejlesztés és milyen jövõbeli kilátásokat ígér.

 
Feltóti Sándor kiállítása PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel meghívom Önt és barátait, hozzátartozóit 2007. július 20-án 17 órakor
a dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézetben megnyíló kiállításomra.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 6