Eltűnik évi 360 ezer tonna hulladék! PDF Nyomtatás E-mail

Európai léptékű, öt megye 168 településére kiterjedő, 36 milliárd forintba kerülő, a térség kommunális hulladékait kezelő és hasznosító nagy rendszer létrehozásának előkészületeit ismertette Keszthelyi László, a Dunanett Kft. ügyvezető igazgatója a múlt héten (2003.05.10-én). Előadása a "HÍD" Dunaújváros és Környéke Egyesület Környezetvédelmi Szakemberek Klubjának ülésén hangzott el.

 
Idegenforgalmi klub 2000. évi beszámolója PDF Nyomtatás E-mail

A klub alakuló ülését 2000. február 8 -án tartotta. Az Önkormányzati ülésterem megtelt az érdeklődőkkel, mert a kérdéssel való foglalkozást az idegenforgalmi és marketing szakemberek, a Polgármesteri Hivatal képviselői, más gazdálkodó szervezetek vezetői, és a városlakók egyaránt roppant időszerűnek tartották. Az alakuló ülésen ismertetésre került a klub küldetése, tevékenysége és a résztvevők megválasztották a klub vezetőségét.

 
A Kistérségi Idegenforgalmi Klub PDF Nyomtatás E-mail

A klub küldetése:

 
Szekszárdi kiránulás PDF Nyomtatás E-mail

Az Idegenforgalmi Klub elnöksége tapasztalatcsere utat szervez egy pályázati támogatással megvalósuló idegenforgalmi fejlesztés, beruházás gyakorlatának, eredményeinek megismerésére.

 
Az Idegenforgalmi klub vezetőségi ülésének emlékeztetője PDF Nyomtatás E-mail

Az Idegenforgalmi klub vezetőségi ülésének emlékeztetője

 
Idegenforgalmi klub 2001. évi tervezett programja PDF Nyomtatás E-mail

Idegenforgalmi klub 2001. évi tervezett programja

 
Eisenhüttenstadt-tól mit tanulhatunk? PDF Nyomtatás E-mail

A HÍD Dunaújváros és Környéke Egyesület Kistérségi Idegenforgalmi Klubja múlt heti összejövetelén mutatkozott be Deák Ibolya kistérségi megbízott, élve a lehetőséggel, majd dr. Varga Lajos, a megújított Kistérség-fejlesztési Terv több fejezetének kidolgozója ismertette a megjelentek előtt a terv lényegét, összefüggéseit, kitérve annak az idegenforgalomra és turizmusra megállapításaira és javaslataira.

 
Gyopáros 2005 PDF Nyomtatás E-mail

A "HÍD" Dunaújváros és Környéke Egyesület Kistérségi és Idegenforgalmi Klubja tapasztalatcserével összekötött szakmai utat szervez.

 
Meghívó: Humán klub 2001 PDF Nyomtatás E-mail

A HÍD Egyesület Humán Klubja 2001. május 25-én 14 órától az Egészségmegörzési Központban (Dunaújváros, Erkel kert 23.) tartja következő összejövetelét.

 
Oktatáspolitikáról a baracsi faluházban PDF Nyomtatás E-mail

A HÍD Dunaújváros és Környéke Egyesület Humán Klubja, a Duna-menti Települések Kistérségi Társulása és Baracs Község Önkormányzata tanácskozást szervez 2002. június 28-án, pénteken 9 órai kezdettel a baracsi faluházban a térség polgármesterei, iskolaigazgatói és óvodavezetői számára.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 6