Molnár László Aurél: Szempontok nagy léptékű úthálózat-fejlesztési programokhoz PDF Nyomtatás E-mail

 

Dr. Keleti Imrének 2000 októberében megjelent dolgozata [3] adta az utolsó lökést, leírni az itt következő, az úthálózat-fejlesztéssel kapcsolatban régóta forrongó gondolatokat. Nézze el az olvasó, hogy egy műszaki folyóirathoz talán méltatlan módon nem szikár szakmai elemzéseket kap, inkább szabadjára engedett elmélkedést.

 
Kistérségi Munkaerő-gazdálkodási rendszer PDF Nyomtatás E-mail

A Kistérségi Munkaerő-gazdálkodási Rendszer (KMR) Vezetői összefoglalója, 2001. év november

 
A "HÍD" nevelte, a régió alkalmazza PDF Nyomtatás E-mail

A fél évtizede életre hívott HÍD Dunaújváros és Környéke Egyesület céljai között szerepel a város és a kisrégió fejlődésének segítése, hogy ezáltal is jobb életkörülményeket biztosíthasson lakosainak a térség.

 
Kistérségi Fejlesztési Terv PDF Nyomtatás E-mail

A DUNAFERR jelenlegi helyzetéből fakadó, a dunaújvárosi kistérségre nehezedő gazdasági szerkezetváltás kezelése elsősorban a kistérség, azon belül a kistérséghez tartozó önkormányzatok kiemelt feladata, melyhez önerőt kell mozgósítani.

 
Gratuláltak, és máris kérték a programot PDF Nyomtatás E-mail

Adony mûvelõdési házában rendezte meg a Fejér Megyei Munkaügyi Központ és a HÍD Dunaújváros és Környéke Egyesület "Új lehetõségek a munkaerõpiacon hátrányos helyzetû emberek komplex rehabilitációjában és a szociális gondoskodásban" címmel azt a nemzetközi konferenciát, amely egyrészt feltárta a fogyatékkal élõk helyzetét, a róluk való gondoskodás feltérképezett hiányosságait, másrészt bemutatta a dunaújvárosi kistérségre kidolgozott rehabilitációs rendszerprojektet, harmadrészt hazai, osztrák és angol példák bemutatásával is érzékeltette e kérdéskör bonyolultságát, megoldási lehetõségeit.

 
Bemutatkozik a MOMERT PDF Nyomtatás E-mail

A HÍD Dunaújváros és környéke Egyesület Üzletemberek Klubjának programjában szerepel a jelentősebb helyi vállalkozások bemutatása, tevékenységük megismertetése a kívülállókkal.

 
Híd két nép gondolkodásmódja között PDF Nyomtatás E-mail

A második, vagy a harmadik, legtöbb embert foglalkoztató ipari üzeme városunknak az Aikawa Hungária Elektronikai Kft. a Dunaferr vállalatcsoportot követően és attól függően, hogy egységes ipari csoportnak tekintjük-e a cellulóz, papír és dobozgyártó üzemeket. A dunaújvárosi Aikawa cég állományi létszáma ugyanis megközelíti a 750 főt, a gyárban ténylegesen mintegy 650-en dolgoznak nap, mint nap.

 
Segítség a vállalkozásoknak PDF Nyomtatás E-mail

Pénzforrás. Több mint eddig bármikor! Ám e forrásokból meríteni tudni kell. Az efféle "tudáshoz" kívánt segítséget nyújtani a "HÍD" Dunaújváros és Környéke Egyesület Üzletemberek klubja és a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara közös rendezvénye 2007. október 17-én.

 
Környezetvédelmi klub 2000. évi beszámolója PDF Nyomtatás E-mail

A klub már három éve működik, igyekszünk mindig az aktuális igényeknek megfelelni. Az múlt évben az előző évekhez képest - évi 2-3 előadás - egy kicsit visszafogottabb volt a működésünk.

 
Meghívó: Dunaújváros környezetvédelmi helyezte PDF Nyomtatás E-mail

Időpont: április 3. 16:00 h
Helyszín: Csillagház 3. emelet, Dunaújvárosi Kamara konferenciaterem

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 6