Értékeink lencsevégen fotópályázat PDF Nyomtatás E-mail

A Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség az INTERREG SEE Programban megvalósuló Synergy of culture and tourism (SY_CULTour) program keretén belül fotópályázatot hirdet a Közép-dunántúli kulturális értékek felkutatása céljából.

Az ügynökség 2011-ben több délkelet-európai országgal karöltve úgy döntött, hogy a kultúra szolgálatába áll és nem hagyja feledésbe merülni mindazt, ami érték, vagy amelynek létezéséről talán nem is tudunk.

Lehet szó természeti, történelmi, építészeti, irodalmi értékről, vagy akár helyi szokásokról, rendezvényekről, hagyományőrző fesztiválokról, kulináris élvezetekről, esetleg mendemondákról. Ha úgy érzed, hogy figyelmet érdemel, kapd lencsevégre és küldd el számunkra!

Részvételi feltételek: Nevezni lehet maximum 3 db fényképpel (minimum 1280 × 1024 pixel, bármilyen méretarány). A pályázaton két évnél nem régebben készült alkotásokkal vehetsz részt, amennyiben nyilvános fotópályázaton még nem szerepeltek. Manipulált fotó nem küldhető be.

A fotóhoz mellékelni kell:

1. a fotó címét

2. ha szükséges, pár mondatot arról, hogy mit ábrázol a fotó

3. a készítésének helyét és idejét

4. a készítő pontos elérhetőségét

Nevezési díj: nincs

Díjazás: A beküldött képekre interneten lehet majd szavazni és a legjobb tizenkettő képből 2013-as naptárat készítünk. Ezen kívül a pályázott fotókból kiállítás nyílik Székesfehérváron, valamint a SY_CULTour projekt alapjául szolgáló, interneten elérhető kulturális értékeket tartalmazó adatbázisába is bekerülnek. A 2013-as nemzetközi találkozókon, valamint a Művészetek Völgyében is bemutatjuk a térség 12 legkedveltebb kulturális értékét, továbbá a beküldők között Művészetek Völgye belépőt is kisorsolunk. A székesfehérvári Fotótanoda jóvoltából pedig 20 000 Ft értékű, tanfolyamra beváltható utalvány is gazdára talál.

Pályázat benyújtási határideje: 2012. augusztus 31.

Pályázat benyújtásának módja: elektronikus úton (e-mailben), a következő címen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ha bármilyen kérdésed van, vagy további információra van szükséged, keress bennünket a következő elérhetőségeken:

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.        Telefon: +3622-514-111               www.kdriu.hu www.sycultour.eu